dijous, 30 de maig del 2013

La llegenda de Sant Jordi


Hi havia una vegada, en un petit poble, un rei, una reina i una princesa. A prop d'aquest poble vivia un drac dins una cova d'una muntanya. El drac era negre, gros i lleig. Cada dia el drac es menjava una persona del poble. Això era terrible! Totes les persones del poble estaven espantades. No hi havia ningú prou valent per matar el drac.
Un dia, el drac volia menjar-se la princesa. El drac va agafar la princesa i la va portar a dins la seva cova. El rei i la reina estaven molt tristos. Però, aquest mateix dia, va arribar al poble, un bon cavaller. Era un home valent i muntava un cavall blanc. era Sant Jordi. Quan sant Jordi va escoltar els plors del rei i de la reina, va dir: "JO mataré el drac!"
El bon cavaller Sant Jordi va anar amb el seu cavall blanc fins a la cova. Després va entrar a dins i amb la seva llança va matar el drac.
La sang del drac va caure al terra de la cova. Va néixer un roser de la sang del drac. Va sortir una rosa vermella d'aquell roser. Sant Jordi va regalar la rosa vermell en senyal del seu amor a la bella princesa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada